logo

ΦΕΚ (ΥΟΔΔ 154/27.03.2019) : Συγκρότηση Διοικητικού Συμβουλίου Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Σαμαριάς- Δυτικής Κρήτης

Δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ (ΥΟΔΔ 154/27.03.2019) η απόφαση του υπουργού και του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας για τη συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Σαμαριάς – Δυτικής Κρήτης.

Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση, ως μέλη ορίζονται οι κάτωθι:

  1. Λυμπεράκης Πέτρος, Βιολόγος, ως εκπρόσωπος του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας με αναπληρωτή τον Αγγέλου Θωμά, Δασολόγο, ομοίως.
  2. Ζερβός Ιωάννης, Δήμαρχος Σφακιών, ως εκπρόσωπος των εμπλεκομένων Δήμων, με αναπληρωτή τον Μαλανδράκη Ιωάννη, Δήμαρχο Πλατανιά.
  3. Μιχελογιάννης Δημήτριος, Περιφερειακός Σύμβουλος – Αντιπεριφερειάρχης, ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας Κρήτης, με αναπληρωτή τον Παρασύρη Ιωάννη, Περιφερειακό Σύμβουλο.
  4. Νύκτας Παναγιώτης, Περιβαλλοντολόγος, ως εκπρόσωπος της επιστημονικής κοινότητας, με αναπληρωτή τον Γεωργιακάκη Παναγιώτη, Βιολόγο, ομοίως.
  5. Παρμακέλης Αριστείδης, Βιολόγος, ως εκπρόσωπος της επιστημονικής κοινότητας, με αναπληρώτρια την Κουτρά Δήμητρα, Βιολόγο, ως στέλεχος δημόσιας υπηρεσίας.
  6. Ξηρουχάκης Σταύρος, ως εκπρόσωπος των Μη Κυβερνητικών Περιβαλλοντικών Οργανώσεων (Μ.Κ.Ο.), με αναπληρωτή τον Αρνέλλο Ιωάννη, ομοίως.
  7. Παπακαστρίσιος Σπυρίδων, μέλος Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Χανίων, ως εκπρόσωπος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας, με αναπληρωτή τον Βενετάκη Γεώργιο, ως εκπρόσωπο του Αγροτικού Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Ν. Χανίων.

Πρόεδρος του Δ.Σ. ορίζεται ο Λυμπεράκης Πέτρος.

Η θητεία του Προέδρου και των μελών του παραπάνω συγκροτηθέντος Διοικητικού Συμβουλίου είναι τριετής με δυνατότητα ανανέωσης

Δείτε το ΦΕΚ (ΥΟΔΔ 154/27.03.2019) παρακάτω :

[gview file=”https://www.samaria.gr/wp-content/uploads/2019/03/ΦΕΚΥΟΔΔ-154.pdf”]

Share This on...